+31(0)517745046

Hoogwaardig tuinhout kopen, maar schrikt het prijskaartje van de bouwmarkt u af? Kom dan bij Houthandel P. Boersma voor uw goedkope tuinhout. Dankzij onze scherpe prijzen kunnen wij u als particulier voorzien van tuinhout. Kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Of het nu om schuttinghout, hardhout, potdekselplanken, vlonderplanken, Zweeds rabat of Douglas-hout gaat: goedkoop hout vindt u in allerlei verschillende variaties. Een populaire optie is hardhout, omdat dit van enorm goede kwaliteit en ontzettend stevig is. Daardoor is het goed bestand tegen bijvoorbeeld strenge weersomstandigheden. Ideaal voor in de tuin natuurlijk! Maar Zweeds rabat en Douglas-balken zijn eveneens ideaal wanneer u tuinhout wilt bestellen. Hier bij Houthandel P. Boersma beschikken we over een ruim assortiment. Daarnaast is iets naar uw wensen regelen geen enkel probleem voor ons. Laat weten waar u naar op zoek bent en wij zoeken voor u verder!

Na het goedkope tuinhout kopen heeft u de keuze uit uw bestelling ophalen of het door ons laten afleveren bij u op locatie. Bij levering hanteren wij afleverkosten afhankelijk van de rijafstand. Verder maakt het niet uit of u in Sneek, Leeuwarden, elders in Friesland of nog verder woont. Op het moment dat wij uw tuinhout komen brengen, is het overigens mogelijk te betalen met uw bankpas! Wij hebben namelijk een mobiel PIN-apparaat op zak. Dat maakt goedkoop tuinhout bestellen en laten bezorgen wel erg aantrekkelijk en bovendien veilig en eenvoudig!

Schuttingen, schuren, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer: het is allemaal te vervaardigen met de juiste grondstof. Bestel goedkoop tuinhout bij Houthandel P. Boersma en wees verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Contact kunt u met ons opnemen door te bellen naar +31(0)517745046 of via verkoop@houthandelboersma.nl. We staan u graag te woord!